AGENDA

April 2020

8 april: Webinar Arbeidsrecht en Corona

Op 8 april organiseert ELSA Nijmegen een webinar met Femke Laagland over Arbeidsrecht en het coronavirus. De webinar vindt plaats via ClickMeeting. er is een chatfunctie waardoor het mogelijk is om tussendoor vragen te stellen. Vragen mogen ook vooraf worden gesteld via het inschrijfformulier. Meld je aan via https://forms.gle/VG95xFQMa18tHGnQ7 8 april 2020, 13.30-14.30

Februari 2020

4 februari: Semester Kick-off

Na het hoog beladen eerste semester is het tijd om het tweede semester te openen! Elsa zal feestelijk het tweede semester openen in het Grotiusgebouw op 4 februari (12:30-13:30). Kom gezellig langs in de hal voor een lekkere (gratis!) cupcake en een praatje!
OP=OP!

19 februari: Collegetour met Sander Dekker

Beste allen, Nog drie weken totdat Sander Dekker, minister van Rechtsbescherming, een college tour komt doen op de Radboud Universiteit. Woensdag 19 februari gaan we het in dit enerverende uur hebben over de rechtsstaat, de hervorming van de rechtsbescherming, werken bij een ministerie en hoe je bij een ministerie terecht kan komen. De college tour vindt plaats van 18:00-19:00 in het Grotius, zaal 0.100. De inloop start om 17:30. Kom jij ook? Het is gratis! Aanmelden is verplicht en kan via onderstaande link: http://bit.ly/aanmeldingcollegetoursanderdekker. Tot dan!

December 2019

2 December: Masterclasses Tentamentraining

Mocht je voor het tentamen nog extra uitleg willen krijgen? Zodat je goed voorbereid het tentamen in zal gaan? Tentamentraining geeft twee masterclasses op 2 december voor de vakken Strafrecht I en Burgerlijk recht I. In deze masterclasses zullen ze in twee uur de belangrijkste onderwerpen langsgaan. Deze masterclasses worden verzorgd door Tentamentraining in samenwerking met ELSA Nijmegen.

Deze masterclasses vinden plaats op 2 december, in EOS 1.630. Wil je hierbij kunnen zijn, meld je dan snel aan voor een plek via tentamentrainingen.nl

4 december: Christmas dinner

Vanwege Kerstmis organiseert ELSA Nijmegen op 4 december een speciaal kerstdiner in potluckstijl! Alle gasten (individueel of in groepen) brengen een gerecht (voorgerecht, hoofdgerecht of dessert) mee. Doe mee om de beste vakantie van het jaar te vieren met lekker eten, drinken en heel veel plezier!