Commissies 2021/2022

ELSA Nijmegen kent de volgende commissies:

  1. Marketingcommissie
  2. Study Tripscommissie
  3. Academic Activitiescommissie
  4. Informele activiteitencommissie
  5. Seminars & Conferencescommissie
  6. ELSA Traineeshipscommissie (voorheen STEP)
  7. Sponsorcommissie

Marketingcommissie

De marketingcommissie is verantwoordelijk voor het promoten van de activiteiten en vereniging als geheel. Deze enthousiaste commissie zorgt ervoor dat de studenten op de hoogte zijn van de bezigheden van onze vereniging.  

De Marketingcommissie staat onder leiding van de Vice President Marketing.

Study Tripscommissie

De Study Tripscommissie  is verantwoordelijk voor het organiseren van de buitenlandse reizen. Deze commissie draagt zorg voor de organisatie van de kleine en grote reis voor onze vereniging.

De Study Tripscommissie  staat onder leiding van de Director Study Trips. 

Academic Activitiescommissie

De Academic Activitiescommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van academische activiteiten. Deze enthousiaste commissie draagt zorg voor de organisatie van onder andere workshops en debatten voor onze vereniging.

De Academic Activitiescommissie staat onder leiding van de Vice President Academic Activities.

Informele activiteitencommissie

De informele activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de informele activitieiten. Deze commissie draagt zorg voor de organisatie van onder andere borrels en leuke niet-studiegerelateerde activiteiten.  

De Informele activiteitencommissie staat onder leiding van de Secretary General.

Seminars & Conferencescommissie

De Seminars & Conferencescommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van lezingen en conferenties. Deze enthousiaste commissie draagt zorg voor de organisatie van onder andere lezingen en kantoorbezoeken voor onze vereniging.

De Seminars & Conferencescommissie staat onder leiding van de Vice President Seminars & Conferences.

ELSA Traineeshipscommissie

De ELSA Traineeschipscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van het STEP-programma. Deze commissie draagt zorg voor het benaderen van bedrijven voor stages, het sollicitatieproces en de verwelkoming van buitenlandse studenten. 

De ELSA Traineeschipscommissie staat onder leiding van de Vice President Student Trainee Exchange Programme. 

Sponsorcommissie

De Sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het aangaan van nieuwe en het onderhouden van bestaande sponsorovereenkomsten. Deze enthousiaste commissie zorgt ervoor dat activiteiten doorgang kunnen vinden, door voor voldoende financiële middelen te zorgen.

De Sponsorcommissie staat onder leiding van de Treasurer.

Heb je interesse om ook onderdeel uit te maken van een van deze commissies en zo een actieve bijdrage te leveren aan ELSA Nijmegen? Stuur dan een mail naar info@elsanijmegen.nl met daarin de commissie waarvan je onderdeel wilt uitmaken en je motivatie. Wij zullen dan contact met je opnemen!