Commissies 2020/2021

ELSA Nijmegen kent de volgende commissies:
1. Marketingcommissie
2. Study Tripscommissie
3. Academic activitiescommissie
4.  Informele activiteitencommissie
5. Seminars & Conferencescommissie
6. Moot Court Competities commissie

Marketingcommissie

De marketingcommissie is verantwoordelijk voor het promoten van de activiteiten en vereniging als geheel. Deze enthousiaste commissie zorgt ervoor dat de studenten op de hoogte zijn van de bezigheden van onze vereniging.  

De Marketingcommissie staat onder leiding van de Marketing directors.

Study Tripscommissie

De StudyTripscommissie  is verantwoordelijke voor het organiseren van de buitenlandse reizen. Deze commissie draagt zorg voor de organisatie van de kleine en grote reis voor onze vereniging.

De StudyTripscommissie  staat onder leiding van de Director Study Trips. 

Academic Activitiescommissie

De Academic Activitiescommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van academische activiteiten. Deze enthousiaste commissie draagt zorg voor de organisatie van onder andere workshops en debatten voor onze vereniging.

De Academic Activitiescommissie staat onder leiding van de Director Academic Activities.

Informele activiteitencommissie

De informele activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de informele activitieiten. Deze commissie draagt zorg voor de organisatie van onder andere borrels en leuke niet-studiegerelateerde activiteiten.  

De Informele activiteitencommissie staat onder leiding van de Secretary General.

Seminars & Conferencescommissie

De Seminars & Conferencescommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van lezingen en conferenties. Deze enthousiaste commissie draagt zorg voor de organisatie van onder andere lezingen en kantoorbezoeken voor onze vereniging.

De Seminars & Conferencescommissie staat onder leiding van de Vice President Seminars & Conferences.

Moot Court competities commissie

De Moot Court competities commissie organiseert pleitwedstrijden op lokaal niveau, interessante pleitworkshops, en biedt studenten toegang tot pleitwedstrijden op internationaal niveau. 

De Moot Court competities commissie staat onder leiding van de Vice President Moot Court competitions. 

Heb je interesse om ook onderdeel uit te maken van een van deze commissies en zo een actieve bijdrage te leveren aan ELSA Nijmegen? Stuur dan een mail naar info@elsanijmegen.nl met daarin de commissie waarvan je onderdeel wilt uitmaken en je motivatie. Wij zullen dan contact met je opnemen!